Duurzame doelen

Wat zijn
de SDG's?

De Sustainable Development Goals (SDG's) bieden een gezamenlijke agenda voor de wereld om een duurzame toekomst voor iedereen te waarborgen. Ze bieden een gedeelde 'to do'-lijst van 17 met elkaar verbonden doelen, die tegen 2030 bereikt moeten zijn.

De doelen hebben betrekking op kwesties die ons allemaal aangaan en de realisatie ervan vereist actie van mensen uit alle sectoren op alle niveaus. De SDG's bieden grote uitdagingen, maar ook geweldige kansen.

Creating positive change

We steunen de SDG's omdat we geloven in de positieve impact die betekenisvolle bedrijven hebben op onze omgeving. Daarom streven we ernaar om deze bedrijven te helpen bij het realiseren van hun ambities. Wij ondersteunen primair SDG 4 en SDG 17.

Onze impact statement is dan ook als volgt: 'In 2030 willen wij mondiaal 100 betekenisvolle ondernemers hebben geholpen in het realiseren van hun duurzame groeidoelstelling.'

SDG 4

Kwaliteitsonderwijs - De jeugd is de toekomst. Dat is waarom we willen investeren in de volgende generatie. Door hen de mogelijkheid te bieden alles te leren over betekenisvolle merkontwikkeling. Het hele jaar door werken we samen met studenten en onderwijsinstellingen.

SDG 17

Partnerschap om doelstellingen te bereiken - We gebruiken de kracht van branding om merken te bouwen voor betekenisvolle organisaties. Organisaties die bijdragen aan (ten minste) een van de SDG's. Via deze partnerschappen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de 17 SDG-doelstellingen. Dit is de reden waarom we 'SDG 17 - partnerschap voor de doelen' omarmen.