Team
DeltaZuid

DeltaZuid wordt gevormd door een enthousiast, gedreven coreteam. Dit team bestaat uit een select gezelschap eigenwijze, gedreven individuen die elkaar steeds blijven uitdagen. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de wereld een beetje mooier maken, door haar kennis van branding in te zetten voor betekenisvolle bedrijven.

We werken met een breed netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden. Want samenwerken biedt niet alleen de mogelijkheid tot interne groei, het zit ook in onze waarden. We vinden het boeiend om samen te werken en belangrijk om te gaan voor resultaat. Hierop kiezen we onze partners ook uit. Aanvullende eigenschappen op kennis en kunde, maar gelijke ambities mbt onszelf en de klant.

Onze
waarden

Ambitieuze impactmakers
Het resultaat rechtvaardigt de investering. Omdat we dat als geen ander begrijpen gaan wij voor de lange termijn en niet voor de quickwins. We nemen zelf de touwtjes in handen. We pakken door en doen wat we zeggen. Met de ambitie van een ondernemer en de tomeloze passie voor ons vak realiseren we samen de positieve impact die jouw organisatie wil maken.

Verrassend betrokken
Vol energie inspireren we elkaar. We zijn verbinders, open, betrokken en dichtbij. We bouwen graag een band met je op. Want pas als je elkaar echt goed kent, kun je geven wat de ander nodig heeft. We werken niet voor je, maar met je. We gaan altijd net iets verder voor je dan beloofd. We verleiden, we verwonderen en we verrassen. Want dat vinden we leuk.

Kennisgedreven specialisten
We weten waarover we praten. Stuk voor stuk hebben we onze strepen verdiend in dat wat we doen. Onze methodieken zetten we in om gestructureerd te werken aan jouw impact. We hebben de drive om onszelf te blijven ontwikkelen. We zijn nooit uitgeleerd. Alleen zo kunnen we onze teamprestaties naar het hoogst haalbare niveau tillen.

We steunen de SDG's omdat we geloven in de positieve impact die betekenisvolle bedrijven hebben op onze omgeving. Daarom streven we ernaar om deze bedrijven te helpen bij het realiseren van hun ambities.

Wij ondersteunen primair SDG 4 en SDG 17 want in 2030 willen we mondiaal 100 betekenisvolle ondernemers hebben geholpen in het realiseren van hun duurzame groeidoelstelling.
SDG 4
SDG 17
?
De Sustainable Development Goals zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.
#4 - Kwaliteitsonderwijs: De jeugd is de toekomst. Dat is waarom we willen investeren in de volgende generatie. Door hen de mogelijkheid te bieden alles te leren over betekenisvolle merkontwikkeling. Het hele jaar door werken we samen met studenten en onderwijsinstellingen.
#17 - Partnerschap om doelstellingen te bereiken: We gebruiken de kracht van branding om merken te bouwen voor betekenisvolle organisaties. Organisaties die bijdragen aan (ten minste) een van de SDG's. Via deze partnerschappen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de 17 SDG-doelstellingen. Dit is de reden waarom we 'SDG 17 - partnerschap voor de doelen' omarmen.
Welke SDG(s) past bij jouw organisatie? Bedrijven die kiezen om aan te sluiten bij één of meerdere SDG's laten zien waar zij voor staan. Zij positioneren zich als betekenisvolle onderneming en weten zich positief te onderscheiden. Dit helpt bij het aantrekken en behouden van medewerkers, klanten en goede samenwerkingspartners. Meer weten? Mail ons.

vertel me meer