Wij zijn strategische denkers...
creatieve doeners...
en praktische ondernemers, met maar één doel
Creëren van betekenisvolle merken
Met een positieve impact!
DeltaZuid
Creating positive change
KOM EENS LANGS!_

Creating
positive
change

Wij geloven in de kracht van een sterk merk en zijn ervan overtuigd dat die kracht de basis is voor een organisatie om betekenisvol te zijn. Daarmee bedoelen we dat ze naast economische groei, ook een positieve impact op de wereld kan maken.

Door onze voorliefde voor ondernemerschap en het geloof in de kracht van branding, dragen we graag bij aan duurzame groei voor organisaties met betekenis. Zo maken wij merk voor merk de wereld een beetje mooier.

Starten bij de identiteit...

Een betekenisvol merk start bij een heldere identiteit. Pas als je weet wie je bent en waar je staat, kun je de transitie maken naar een merk met een positieve en duurzame impact. Hoe zit dat bij jouw organisatie? Word je herkend door je doelgroep en is iedereen intern echt aangesloten?

Door het invullen van onze gratis Quickscan krijg je een eerste inzicht in je merkidentiteit. De ervaring leert dat bijna iedere organisatie wel ergens tegenaan loopt, maar niet goed weet waar te beginnen. We nodigen je daarom uit de scan eens in te vullen. Het is een beknopte versie maar zeker de moeite waard. Heb je na aanleiding hiervan behoefte aan advies of de complete ID-Scan, let us know! Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Nieuwsgierig naar onze merkstrategie? merkidentiteit? merkpositionering? merkcreatie? onze werkwijze? de Quickscan?