Communiceren vanuit de kracht van je merk

Brand Management

Het managen van je merk, oftewel het consistent communiceren ervan naar buiten toe (maar ook naar binnen) is essentieel. Je zou dit kunnen vergelijken met relatiemanagement. Iets heeft aandacht nodig om te groeien.

Als je blijft investeren in je merk, zul je zien dat de waarde ervan gaat toenemen en je op langere termijn hiervan de vruchten plukt. We ondersteunen je hier graag bij, want na het creëren van je merk, willen we vooral ook dat het positief gaat werken voor je.

Brand IdentityBrand Creation / Brand Management

Merkgestuurd ondernemen

Wanneer je je merk centraal stelt en merkgestuurd gaat ondernemen, geef je een krachtig, helder signaal naar je doelgroep. Bedrijven die dit doen presteren tot wel twee keer beter dan degenen die dat niet doen blijkt uit onderzoek (Booz Allen Hamilton).

Behoud consistentie
in je merk

Als je merk eenmaal staat, wil je dat het gezien én beleefd wordt. Dit is een continu proces waarbij aandacht en consistentie een vereiste zijn. En omdat we naast aantrekkelijke ook doeltreffende projecten willen ontwikkelen, ondersteunen we je vanuit merkstrategie tot en met de uitvoering van marketing en diverse communicatiemiddelen. Je kunt dan denken aan de volgende werkzaamheden;

- Bewaking merkconsistentie (Brandcenter)
- Strategisch advies merkontwikkeling
- Uitvoering en/of begeleiding marketing & communicatieactiviteiten


Brandcenter, beheer je merk eenvoudig

Het Brandcenter is een online management tool voor je merk. Een centraal punt waar alle aspecten van je merk verzameld en toegankelijk gesteld worden. Het stelt je organisatie in staat om zelf het merk eenvoudig te beheren waarmee consistentie gewaarborgd blijft. Eén van de belangrijkste voorwaarden om de zichtbaarheid en herkenbaarheid ervan ruimte te geven.

Met het Brandcenter slaan we de brug tussen je merk en het managen ervan. Kortom, Brandcenter draagt bij aan een consistent en sterk merk. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Met het Brandcenter kun je je merk beheren consistentie garanderen efficiëntie ervaren je mensen ontzorgen