Brand Management

De identiteit van je organisatie is helder? Je merk staat als een huis? Dan ben je er helemaal klaar voor om de wereld te gaan bestormen. Met eenduidige en onderscheidende communicatie en activatie brengen we je merk tot leven. En je doelgroep in beweging.

Brand Management lijkt misschien een breed begrip, maar zeg nou zelf… Jij wilt toch ook dat alle communicatie vanuit je merk consistent plaats vindt?

Brand IdentityBrand Creation / Brand Management

Communiceren vanuit de kracht van je merk

Kick-ass communicatie

Je staat er niet bij stil maar je communiceert wat af als organisatie. (Bijna) alles is communicatie. Als dat zo is, laat het dan communicatie zijn die past bij je merk. Of het nu een content strategie is, een app of een brand movie… Een campagnethema of een oldschool brochurelijn waar je buitendienst stiekem nog steeds heel lekker mee werkt… DeltaZuid denkt met je mee.

De kracht van
een concept

Als je vanuit je merk communiceert dan helpt het enorm als je dit vanuit een concept benadert. Een concept helpt voor herhaling – en dus herkenning – bij je doelgroep. Je plant een zaadje in het hoofd van je doelgroep. En vervolgens gaat dit zaadje groeien. Met als resultaat dat je merkbekendheid groeit en je ‘top of mind’ komt te zitten bij potentiële afnemers. Eigenlijk logisch dus, dat we conceptontwikkeling zo belangrijk vinden bij Brand Management.

Briefing
before brainstorms

Wat is je boodschap? Wie wil je bereiken? Voorafgaand aan het ontwikkelen van een creatief concept voor een onderscheidende communicatiecampagne zorgen we eerst voor een grondige briefing waarbij we altijd vertrekken vanuit de vastgelegde merkdocumenten. Op deze manier is je communicatie altijd in lijn met je merk. Wanneer er sprake is van een merkconcept, kunnen we dit gedachtegoed zelfs verder ontwikkelen naar een campagneconcept.

Punten scoren op merkbekendheid en merkvoorkeur

Brand Management activiteiten

Binnen het buitengewoon brede Brand Management spectrum kunnen we veel voor je betekenen. Naast advies op gebied van activatie, content & social media, interne- en externe communicatie, en arbeidsmarkt communicatie kunnen we je helpen met onder andere de volgende werkzaamheden:

- Conceptontwikkeling campagnes 
- Doorvertaling naar middelen en media
- Stand designs voor beurzen
- Website & app ontwikkeling
- Videoproducties en animaties
- Fotografie 


Laat je merk zien!

Naast advies op gebied van social media, Interne- & externe communicatie en arbeidsmarkt communicatie bieden we ook diensten op vlak van merkactivatie aan. Je kunt daarbij denken aan campagne (activatie) concepten, interieurconcepten, videoproducties, fotografie, animatie etc.

De kracht van de drie pijlers Brand Identity, Brand Creation en Brand Management helpt het proces inzichtelijk en gestructureerd te houden, met resultaat als doel.