Innovation day
Holst Centre

Een belangrijk kenmerk van Holst Centre is het partnerschapsmodel met de industrie en de academische wereld, gebaseerd op gedeelde routekaarten en programma's. Het is dit soort kruisbestuiving waarmee Holst Centre zijn wetenschappelijke strategie kan afstemmen op industriële behoeften.

Een belangrijk jaarlijks event van Holst Centre is de 'Innovation day'. Een dag waarop Holst Centre haar (toekomstige) partners uitnodigt om hen te inspireren en informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg, duurzaamheid en Internet of Things.

Aan ons de taak om een bijpassende stijl te ontwikkelen voor deze dag die terugkomt in onder meer het Executive Report, de event website en alle andere bijbehorende middelen, van key tags tot uiteenlopende presentatiemiddelen. Een stijl die door het management en alle medewerkers van Holst Centre is omarmt en positief heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde dag.


Holst Centre is an open innovation by imec & TNO

Over Holst Centre

Holst Centre is opgericht in 2005 door TNO (Nederland) en Imec (Vlaanderen, België) en wordt gesteund door de lokale, regionale en nationale overheid. Holst Centre is vernoemd naar Gilles Holst, een Nederlandse pionier in Research & Development en de eerste directeur van de Philips Research afdeling. Holst Centre is gevestigd op de High Tech Campus Eindhoven in het hart van de Brainport regio.

Het is beslist de moeite waard eens te kijken wat er zich allemaal afspeelt binnen de muren van Holst Centre. Meer informatie vind je op de website van holstcentre. The future belongs to those who create it.