Strategische samenwerking DeltaZuid en David 20 Februari 2024


DeltaZuid versterkt haar positie door de handen ineen te slaan met bureau David uit Uden. David is een creatief bureau dat net als DeltaZuid werkt aan betekenisvolle merken.


Waarom moeilijk doen als het samen kan
Deze strategische samenwerking brengt nieuwe kansen en voordelen met zich mee. Voor jullie als relatie, opent het de deur naar meer creatieve mogelijkheden. We kunnen nu een breder scala aan diensten bieden, van branding tot en met activatie. We zijn beter uitgerust met meer expertise om diverse uitdagingen aan te gaan en jullie nog beter van dienst te zijn. Deze samenwerking geeft ons de ruimte om te groeien en het zorgt voor continuïteit.

Wat verandert er precies?

Natuurlijk brengt een strategische samenwerking altijd wat veranderingen met zich mee, maar wat verandert er nu eigenlijk? Hieronder zullen we de belangrijkste vragen beantwoorden.

Blijft de naam DeltaZuid bestaan?
Ja, voorlopig behouden we zeker de naam DeltaZuid. In de toekomst kan er mogelijk een naamswijziging plaatsvinden, maar mocht dat zo zijn dan worden jullie natuurlijk tijdig op de hoogte gesteld.

Kunnen we Tom en Frank gewoon bereiken?
Ja, zij blijven het eerste aanspreekpunt zoals jullie gewend zijn. Alleen nu kunnen zij rekenen op ondersteuning en is er altijd een backup beschikbaar, dankzij een team dat inhoudelijk op de hoogte is.

Krijgen we nu te maken met meer overhead en hogere tarieven?
Nee, de prijzen gaan niet stijgen. Wij handhaven onze bekende tarieven. Het voordeel van ons grotere bureau is juist de toegenomen effici├źntie. Je krijgt te maken met een team van specialisten dat zich toelegt op specifieke taken en daardoor optimaal kan presteren. Bovendien leidt de schaalvergroting tot een verhoogde snelheid, met meer capaciteit komt er meer ruimte en wordt de wachttijd verminderd.

Blijft DeltaZuid in Eindhoven?
Ons kantoor in het videolab op Strijp-S blijft nog steeds de uitvalsbasis voor DeltaZuid. Maar we werken nu zowel vanuit Eindhoven als vanuit Uden.

Waar kunnen we jullie allemaal voor bellen?
Zoals gezegd kunnen we nu een breder scala aan diensten bieden, van branding tot en met activatie. Met het nieuwe team bestaande uit merk- en communicatiestrategen, projectmangers, art director en designers kun je ons het beste inzetten voor onderstaande vraagstukken:
  • Merkstrategie
  • (Her)positionering
  • Merkidentiteit
  • (Re)branding
  • Campagnes
  • Merkactivatie
  • Employer branding

Hopelijk hebben we de meeste vragen beantwoord? Mocht je toch nog vragen hebben bel ons gerust; we zijn er om je te helpen!

Kun je niet wachten om hernieuwd kennis te maken met ons?

Plan nu een afspraak in