Terugblik op Meetup ‘Vormgeven vanuit DNA’ 19 Maart 2020


Er is weer heel wat inspiratie opgedaan tijdens de Meetup ‘Vormgeven vanuit DNA’ van HANS!

Donderdag 5 maart was HANS gastheer van weer een splinternieuwe Meetup. Het thema was ‘Vormgeven vanuit DNA’. Frank was uitgenodigd om te komen spreken.

Veertig ondernemers, waaronder veel vakgenoten uit de marketing/communicatie- en interieurbranche, kwamen naar Den Bosch voor deze leerzame sessie in een bijzondere setting: de designwinkel MisterDesign.

Behalve een inspirerende is het ook een toepasselijke locatie. De gigantische woonwinkel in een voormalige Ford garage herbergt tientallen designmerken. Allemaal met een eigen DNA én een grote liefde voor interieurvormgeving.

Frank liet zien hoe je met de door DeltaZuid ontwikkelde Business Identity Canvas het DNA van je organisatie helder krijgt. Deelnemers moesten zelf aan de slag met onder andere het bepalen van de archetypen van hun organisatie, een belangrijk onderdeel bij het bepalen van je identiteit/DNA. Dat leverde levendige discussies op!

In het verlengde hiervan vertelde HANS over de koppeling tussen DNA en interieur aan de hand van twee sprekende voorbeelden uit de praktijk.

Tijdens de borrel kwamen de vragen en verhalen los. Erg leuk om tijdens de avond en in de dagen erna terug te horen dat mensen het interessant en inspirerend hebben gevonden. En de opgedane kennis zelfs meteen toepassen in het dagelijks werk.

Was je erbij en wil je (nog) meer weten over het DNA van je onderneming, dan kun je onze gratis Quickscan doen. Ook als je er niet bij was, uiteraard! Heb je behoefte aan een potje sparren met HANS? Bel of mail hem dan even.