DeltaZuid Events 2020 27 Januari 2020

Dat wij het belang zien van merkgestuurd en duurzaam ondernemen, is een feit. En we willen anderen ook enthousiasmeren, iedereen kennis laten maken met onze visie. De komende maanden kun je ons op verschillende evenementen tegenkomen.


15 februari 2020

Vidarte Winter Plaza

Merkgestuurd ondernemen vanuit je identiteit

Hoe ziet de identiteit van jouw bedrijf eruit? Frank Cuijpers van DeltaZuid geeft je tijdens deze workshop tips en tricks en een kijkje in de wereld van merken en de merkidentiteit.

Onderzoek wijst uit dat merkgestuurde ondernemingen twee keer beter presteren. Merkgestuurd ondernemen start bij de identiteit van je organisatie. Door in kaart te brengen wie je bent en waar je voor staat. Dit helpt om meer grip te krijgen op je organisatie.

Op het Winter Plaza van Vidarte is nog veel meer te beleven.
Voor meer informatie en aanmelden kijk op de site van Vidarte.


5 maart 2020

Meetup HANS Visie Vormgever en DeltaZuid

Vormgeven vanuit het DNA van je organisatie - De visie van de merkstrateeg en de interieurvormgever

Een belangrijk onderdeel van je DNA is de visuele merkidentiteit. Het bestaat uit de zichtbare elementen van je merk. Het is je visitekaartje. Een sterke visuele identiteit laat zien wie je bent en waar je voor staat. Je bent herkenbaar voor je doelgroep, authentiek en straalt professionaliteit uit.

Frank Cuijpers, Managing Director van DeltaZuid, zal op deze dag spreken over hoe je het DNA van je organisatie kunt bepalen. Hans van de Schoot, eigenaar van HANS Visie Vormgever, laat zien hoe interieurvormgeving daarop aansluit.

Het programma duurt van 15:30 tot 18:30 uur
en de Meetup vindt plaats bij Mister Design in 's-Hertogenbosch
Wil je meer weten en/of je aanmelden? Dat kan via deze link.


26 maart 2020

Aeternus & DeltaZuid

Hoe waardeer je een merk? Merkcreatie voor het MKB+

Ieder merk vertegenwoordigt een waarde. Maar welke waarde? Een merk is niet tastbaar, dus hoe kun je het financieel uitdrukken? Een vraag die veel ondernemers zich stellen. Terecht! Want je wilt weten wat je onderneming waard is en daar maakt het merk een belangrijk onderdeel van uit.

Ben je MKB+ ondernemer en benieuwd hoe je de waarde van een merk kunt bepalen en positief kunt beïnvloeden? Bijvoorbeeld voor een toekomstige bedrijfsoverdracht? Save the date voor 26 maart. Maurice Koopmans (adviseur corporate finance Aeternus) en Jacklien Quirijnen (projectmanager DeltaZuid) praten je dan bij over merkwaardering en branding voor het MKB+. Nu al meer weten? Lees hier het bijbehorende artikel.

Programma:
16:00 uur: Ontvangst met koffie en thee
16:15 uur: Welkomstwoord
16:20 - 17:30 uur:
Maurice Koopmans - Merkwaarde als belangrijke valuedriver
Jacklien Quirijnen - Branding voor MKB+/Mid Corporate
17:30 - 18:30 - Afsluiting en borrel

Locatie: Microlab Eindhoven
Toegang is gratis. Je kunt je hier aanmelden.