Wat kun jij missen?

Afgelopen kerst hebben wij als DeltaZuid ervoor gekozen om, inplaats van dure relatiegeschenken, iets aan een ander te schenken. Dit deden wij in de vorm van onze oud ICT-apparatuur te doneren aan instellingen die het goed kunnen gebruiken. Omdat deze actie een succes is en wij graag meer apparatuur op willen halen blijft de actie de komende tijd nog actief.

2020 was het jaar van aanpassen en anders doen. Ook was dit het jaar van een onbewust startschot om meer omkijken naar een ander en helpen waar dat kan. Ook wij willen impact creëren door andere bedrijven te helpen, vandaar dat we deze actie opzetten, doe je mee?

Copiatek is een organisatie die gratis ongebruikte ICT-apparatuur bij je bedrijf op haalt, refurbished, recycled en herplaatst een gedeelte bij instellingen die het écht nodig hebben. De rest gebruiken ze om hun sociale werkplaats te bekostigen en onkosten te dekken. Zo snijdt het mes duurzaam aan 3 kanten… En dat vinden wij leuk.

Wat heb jij eraan?

Refurbish, Re-use, Recycle

Je doet wat goeds, punt.
En als je het heel belangrijk vindt:

- Je raakt gratis van je ongebruikte apparatuur af.
- De apparatuur wordt op een door jou gekozen moment gratis opgehaald bij je bedrijf.
- Harde schijven etc worden (evt. met certificaat) gewist en/of vernietigd.

Hoe het werkt

1. Kies spullen die je graag wil doneren (computers, laptops, telefoons, tablets etc).
2. Je vult het onderstaande formulier in.
3. De spullen worden opgehaald en gerefubished in de sociale werkplaats van Copiatek.
4. De vernieuwde apparatuur wordt aan een door ons gekozen doel geschonken.
5. Wij informeren je naderhand over wat de actie heeft opgeleverd.

Vul onderstaand formulier in

Creating
positive
change

DeltaZuid wil graag een positieve verandering teweegbrengen en zorgt ervoor dat bedrijven echt impact kunnen maken. Zo zorgen we samen een voor positieve beweging en duurzame impact.

‘Creating positive change’ begint in het hart van je organisatie. Bij de identiteit. Door in kaart te brengen wie je bent en welke impact je als organisatie wil maken. Hoe zie je eruit? Hoe praat je? Hoe gedraag je je? Zit duurzaamheid verankerd in de identiteit? Welke impact maak je en welke impact wil je gaan maken? Belangrijke vragen waar je inzicht in krijgt als het fundament van de organisatie in kaart wordt gebracht met het Business Identity Canvas (BIC) in combinatie met de Sustainable Development Goals (SDGs). Dé formule voor positieve verandering.

Met dit inzicht krijg je mensen in beweging, zowel binnen als buiten de organisatie en werk je samen aan je organisatie, je merk én de werelddoelen. Om al een voorproefje te krijgen van onze aanpak, hebben we de gratis Quickscan voor je klaarstaan!
Heb je vragen over duurzaam ondernemen? jouw impact? hoe je dit in je identiteit verweefd?