Het beheren van je merk was nog nooit zo eenvoudig

De (re)branding is succesvol afgerond en het merk staat. Het is voor te stellen dat op deze feestelijke mijlpaal de merkconsistentie even geen prioriteit heeft. Aan de andere kant is dit juist het moment bij uitstek om het merkbeheer op te pakken en strak te organiseren. Want al een paar weken na de introductie van de nieuwe huisstijl zie je het gebeuren. De PDF met de merkrichtlijnen wordt rondgestuurd en zowel interne als externe partijen gaan enthousiast met de bronbestanden aan de slag. En weg is het overzicht, weg is de controle. Je dierbare merk versnippert waar je bij staat. Daarom bieden wij het Brandcenter.

Management tool voor je merk

Je merk makkelijk organiseren, gebruiken en delen

Door een Brandcenter voor het merk te creëren kunnen interne en externe gebruikers geïnformeerd, geïnspireerd en gefaciliteerd worden door een constante beschikbaarheid van alle merkgerelateerde bestanden.

De features: Bestanden opslaan, downloaden en delen Eenvoudige user interface Slim zoeken en intelligent tagging Onbeperkt users aanmaken Eigen admin account Online mediabank

Consistentie is een must voor een sterk merk

Nog vaak wordt de meerwaarde van een brandportal onderschat en lijkt een PDF als huisstijlhandboek afdoende. En dat terwijl de portal het middel is om de consistentie, herkenbaarheid en visuele uitstraling van uw merk te verbeteren. Een portal vraagt wel om een hogere investering dan een huisstijlhandboek in PDF, maar dan kunt u wel makkelijk richtlijnen delen met verschillende doelgroepen, kunnen uw werknemers interactief met het merk werken en bent u geen tijd meer kwijt aan het verspreiden van het huisstijlhandboeken als u weer een nieuwe versie heeft laten ontwikkelen.

Geen onduidelijkheid meer en onnodig zoeken in oude mails naar het juiste bestand. Uw netwerk, zowel intern als extern, komt op één plek samen voor uw merk.

De voordelen op een rij

Brandcenter, de thuishaven van je merk

- De richtlijnen van je merk overal en altijd bij de hand
- Online en overal beschikbaar
- Vergroten brand consistentie
- Vergroten brand awareness
- Overzicht en controle over brand assets
- Makkelijker up-to-date
- Tijdbesparing m.b.t. het zoeken van brand assets
- Zichtbaar maken van het merk als immateriële activa
- Slimme DAM Cloudservice met AI tag robot

Vraag direct de demo aan van het Brandcenter