Wij bouwen merken
aan de hand van onze drie pijlers.
Brand Identity, Brand Creation
& Brand Management.
Nieuwsgierig? Kom eens langs!
We praten je graag bij.
MAAK EEN AFSPRAAK_

Zo bouwen wij merken

Wanneer je je merk centraal stelt, wordt sturing op alle gebieden binnen je organisatie gemakkelijker. Het maakt je niet alleen betekenisvol, maar je verhoogt ook de bedrijfswaarde. Dát is merkgestuurd ondernemen. Maar hoe pak je dat aan?

Wij geloven in structuur. Lukraak beginnen aan het bouwen van een merk is niet hoe wij het aanpakken. Daarom werken wij met drie pijlers. Concrete stappen naar een betekenisvol merk. Wel zo compleet en overzichtelijk.

Branding volgens de drie pijlers van DeltaZuid

De drie pijlers

Brand Identity
Je identiteit is het fundament van je merk. Dit gaan we onderzoeken en vastleggen in de Brand Identity pijler. In deze fase kijken we ook naar je merkstructuur.

Brand Creation
In deze creatieve fase ontwikkelen we de bouwstenen van je merk die precies aansluiten bij de merkidentiteit van je organisatie. Als yin en yang. Daarbij werken we ook aan de juiste positionering, zodat we de doelgroep raken in hoofd én hart.

Brand Management
De derde pijler is Brand Management. We blijven je nu monitoren en adviseren en sturen, waar nodig, mee op conceptueel en strategisch niveau. In dit proces werken we graag samen met onze sterke partners. Van online marketeers tot video agencies en van bedrijfskundigen tot leiderschap coaches.

Hoe kun je jouw bedrijfswaarde verhogen met branding? Neem contact op met Frank, hij helpt je graag verder! Je kunt hem mailen of bellen: +31 (0)40 266 15 25

Nieuwsgierig naar Brand Identity Brand Creation Brand Management