Welkom in de Voorbeekhoeve 06 April 2017


Inmiddels wordt er al een paar maanden hard gewerkt door DeltaZuid in de nieuwe locatie: de Voorbeekhoeve in Waalre. Daarom was het tijd om dit feestelijk te vieren met een welkomstborrel. Partners en relaties werden warm ontvangen door onze butler James. die de gasten begeleide naar de fraaie studio.

Innovatie en betekenisvolle merken zijn begrippen waar DeltaZuid dagelijks mee te maken heeft. Het innovatieve merk Tesla mocht dan ook niet ontbreken bij de opening. Aanwezigen kregen de kans om dit merk te proeven, ruiken en voelen door er een ritje mee te maken op het landgoed in Waalre. Ook gaf de middeleeuwse dorpsgek Bartholomeus een rondleiding op het landgoed waar DeltaZuid is gevestigd.

Naast innovatieve merken ontwikkelen, draagt DeltaZuid ook een warm hart toe aan stichting WuWei. Dit is een stichting die mensen met kanker, een chronische ziekte of trauma een onbezorgde dag op het water verzorgt. Tijdens de opening is geld ingezameld voor Stichting Wuwei om zo’n dag op het water mogelijk te maken. Tijdens het openingsfeest is door de gasten maar liefst € 685,- gedoneerd, hartelijk dank daarvoor!

Was je niet bij de opening, maar wel benieuwd naar DeltaZuid, de Voorbeekhoeve of gewoon zin in een kopje koffie? Maak dan een afspraak met Tom of Frank.
Meer foto's van de opening staan op onze facebook pagina, klik hier