Samen op weg naar een mooiere wereld! 26 April 2019

Wij mensen hebben veel invloed op onze toekomst. Hoe willen we dat onze wereld er over 10 jaar uitziet? Door ons te verenigingen en gezamenlijke doelen te stellen, kunnen we een positieve verandering teweeg brengen op weg naar een duurzame, eerlijke en rechtvaardige wereld in 2030. Met deze gedachte zijn de Sustainable Development Goals (SDGs) opgesteld door de Verenigde Naties.

17 SDGs vormen onze ‘to do’-lijst. Met deze SDGs spreken we dezelfde taal, waardoor we beter kunnen samenwerken. Deze samenwerking wordt tevens gestimuleerd door het SDG Charter Network. Een netwerk waar organisaties en personen zich kunnen committeren aan de doelen. Want samen sta je sterker!

Wij van DeltaZuid hebben de charter ook ondertekend, omdat wij de kracht van branding willen inzetten om merken te bouwen voor betekenisvolle bedrijven. Bij voorkeur voor bedrijven die een bijdrage leveren aan een van de de SDGs. Samen op weg naar een mooiere wereld!

Wil je meer weten over de SDGs en het charter ook ondertekenen? Ga naar sdgcharter.nl of bel ons. We praten je graag bij!