Even voorstellen... 07 Februari 2019


Komende periode komt Jop Vissers ons team versterken.
Hij stelt zich graag even voor.

Hallo allemaal,
Ik ben Jop Vissers, geboren en getogen in Veldhoven. Nu, 20 jaar later, ben ik vierdejaars student aan Avans Hogeschool, waar ik Business Innovation studeer. Afgelopen half jaar ben ik er even tussenuit geweest om te studeren aan IADE Creativity University in het zonnige Lissabon. Daar is mijn voorliefde voor design alsmaar gegroeid. Ik vind het interessant om mijn Instagram pagina door te scrollen of verschillende musea te bezoeken. Op zoek naar nieuwe inspiratie en verhalen in de designwereld. Momenteel ben ik verliefd op de grafische werken van Peter Judson.

DeltaZuid is een bureau wat merkcreatie en innovatie, een flinke portie ondernemersgeest, en Brabantse nuchterheid combineert. Voor mij een nieuwe, maar erg interessante formule. Hierdoor vormt DeltaZuid het ideale speelveld om al mijn opgedane kennis binnen mijn studie op de proef te stellen. Met een uitdagende afstudeeropdracht wil ik een tool creƫren die de brandconsistentie en brand awareness binnen bedrijven verhoogt.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in het centrum van Eindhoven te vinden, aan de bak bij mannenmodezaak Sons Eindhoven of gezellig aan het bijpraten met vrienden onder het genot van een drankje. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een heerlijk koud biertje?