Een warm welkom bij DeltaZuid 08 November 2018

Vandaag hebben we niet één maar twee Hilde’s op kantoor! Hilde Beekmans loopt een dagje mee met onze vaste stagiair Hilde van Nes. Tijdens deze dag kijkt zij mee hoe DeltaZuid te werk gaat om een beter beeld te krijgen van hoe een gemiddelde werkdag er bij ons uitziet. Hilde stelt zich graag even voor!

Mijn naam is Hilde Beekmans en ik volg net zoals Hilde Van Nes de studie ‘Communicatie en Multimedia Design’ aan de hogeschool Avans in ’s-Hertogenbosch. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar.

Op dit moment loop ik stage bij Cheaque. Een kleding label dat staat voor het toveren van een glimlach op ieders gezicht, door eigenzinnige kreten die na uitspraak pas tot de verbeelding spreken. Vanuit deze gedachte is Cheaque in 2013 ontstaan met de term Bal-que-jus. ‘Balleke jus’ dus. Tijdens mijn stage bij Cheaque houd ik mij bezig met de usabillity van de website en met namen de check-out.

Mijn interesse om een dagje mee te lopen bij DeltaZuid komt voort uit mijn eigen stage bij Cheaque. Cheaque is een opkomend bedrijf dat blijft groeien. Maar hoe wordt een merk opgezet? Hoe blijf je uniek en blijf je jezelf tijdens het ontwikkelen van een snelgroeiend bedrijf? Om een antwoord te krijgen op deze vragen heb ik ervoor gekozen om een dagje mee te kijken bij DeltaZuid.

Tijdens mijn dag bij DeltaZuid ben ik heel open ontvangen. Ik ben meegenomen in verschillende onderzoeken en heb geleerd hoe DeltaZuid te werk gaat. Bij DeltaZuid wordt veel gelachen maar ook zeker hard gewerkt.

Ik bedankt DeltaZuid voor hun gastvrijheid!