Thomas & Hilde 28 Augustus 2018


Wij zijn Thomas en Hilde en samen gaan wij voor een half jaar het team van DeltaZuid versterken. Wij zijn beiden 3e jaars studenten en studeren aan de hogeschool Avans in ‘s-Hertogenbosch. Wij stellen ons graag aan u voor!

Mijn naam is Hilde van Nes en ik volg de studie ‘Communicatie en Multimedia Design’ aan de hogeschool Avans in ‘s-Hertogenbosch. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar.

Mijn passie ligt bij grafische vormgeving. In mijn vrije tijd ben ik hier dan ook graag mee bezig om mooie creaties te maken en om nieuwe tools te ontdekken.

Voor mijn persoonlijke stageopdracht bij DeltaZuid ga ik me richten op de digitale scan. Deze scan wordt ingevuld door directie, medewerkers, leveranciers en klanten. Dit is de basis die nodig is om de brand identity van het bedrijf te bepalen. Dit is een theoretisch onderdeel van het branding proces. Mijn doel van de opdracht is om de ID-Scan aantrekkelijke en leuker te maken door het toevoegen van bijvoorbeeld interactiviteit.

Wat ik graag wil leren bij DeltaZuid is hoe zij hier projecten aanpakken. Ik ben benieuwd welke stappen er worden ondernomen, hoe ze communiceren naar de klant toe en met welke dingen er rekening wordt gehouden om een project succesvol te laten verlopen. Daarnaast hoop ik dat ik deze stageperiode mijn kennis en vaardigheden kan uitbreiden in verschillende ontwerpprogramma’s.

Ik ben Thomas Asin, 22 jaar en student ‘Business Innovation’ aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Ook ik zit in het derde jaar van mijn opleiding.

Mijn grootste passie is reizen. Ik houd van verkennen van het onbekende en nieuwe dingen te ervaren. Verder ben ik gefascineerd door innovaties en branding van sterke / grote merken.

Bij DeltaZuid ga ik me vooral bezig houden met het realiseren van een innovatie in de vorm van een digitaal platform voor de MKB bedrijven, zodat er geen bestanden verloren gaan. Dit maakt het waarborgen van het merk eenvoudiger. Tijdens mijn stage hoop ik mijn kennis omtrent branding te vergroten en ben ik benieuwd hoe ze hier grote projecten aanpakken. Verder hoop ik mezelf als ‘Business Innovator’ te ontwikkelen door te leren van een inspirerend, multidisciplinair team.