Onze drive is
Creating positive change

De drie pijlers van DeltaZuid

Een sterk merk is opgebouwd uit verschillende bouwstenen. Zoals een huis wordt gebouwd, zo bouwen wij ook merken. Met het dak van een huis beginnen, slaat nergens op. Daarom beginnen wij bij de basis. Bij het fundament.

Je identiteit is dat fundament van je merk. Nadat je Brand Identity een kloppend geheel is, starten we met het Brand Creation. In deze creatieve fase ontwikkelen we een merk dat als een maatpak aansluit bij de merkidentiteit van jouw organisatie. Als het merk staat als een huis, wordt het tijd om er leven in te blazen. In de Brand Management fase laten we de wereld weten dat je bestaat, en waar je voor staat en zorgen we voor consistentie. Daarvoor gebruiken we de Brandcenter, de brand portal voor het managen van je merk.

Het nut van een
sterk merk

Een sterk merk is het sleutelelement van een succesvolle organisatie. Het raakt je doelgroep in het hart en je medewerkers dragen het uit. Een sterk merk helpt je bij het realiseren van strategische doelen. En bij het behalen van meer winst. Zonder een sterk merk is elke euro gespendeerd aan marketing en communicatie een verloren investering.


Nieuwsgierig naar Brand Identity Brand Creation Brand Management