Creating brands,
realizing ambitions.

Zo bouwen wij
sterke brands!

Een goed opgebouwd merk is het sleutelelement van een succesvolle organisatie. Hiermee bereik je het hart van de doelgroep. En dat niet alleen. Een sterk merk helpt je bij het realiseren van strategische doelen. En bij het behalen van meer winst. Zonder een sterk merk is elke euro gespendeerd aan marketing en communicatie een verloren investering.

Het bouwen van een sterk merk is echter niet eenvoudig. Een merk moet onderscheidend en relevant zijn. Sympathie opwekken bij klanten en medewerkers. Inspelen op de juiste behoeften. Structureel en consistent zijn in aanpak en uitingen. Om maar eens een paar essentiële regels te noemen. Daarom hebben wij de drie pijlers van DeltaZuid ontwikkeld.

Merkidentiteit, -creatie & -activatie.
In drie stappen naar resultaat.

merkidentiteit

Het fundament van een goed opgebouwd merk is een sterke identiteit.

merkcreatie

Creëren om hoofd én hart te raken. Onderscheidend, relevant en authentiek.

merkactivatie

Werken aan merkbekendheid en merkvoorkeur. Want onbekend maakt onbemind..

Ondernemen is
samenwerken

De productie van veel activerende communicatiemiddelen zoals film en webapplicaties gebeurt onder regie van DeltaZuid. En ook voor een nauwkeurige bepaling van identiteiten – de startfase – roepen we de support van bijvoorbeeld marktonderzoekers in.

Ondernemen is samenwerken met de juiste partijen. We hebben ervoor gekozen om een intensieve samenwerking aan te gaan met enkele bedrijven die ‘ontzorgen’ en tegelijk ‘empoweren’. Op het gebied van Merkactivatie werken we daarom o.a. samen met
Docufiller | iWriter | Spotler