Als Sterre een merk was...

Als ik een merk was, dan was ik Nike. Just do it.

Ik geloof erin dat als je ergens vol voor gaat dat je het waar kan maken. Als persoon kan je het verschil maken in de wereld. Je moet altijd je dromen achterna gaan, hoe gek mensen je ook verklaren. Wanneer ik ergens voor ga, dan ga ik er 200% voor! Opgeven bestaat voor mij eigenlijk niet en ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Wat ik aan Nike bijzonder vind, is dat zij een duurzame toekomst voor mensen, de planeet en gemeenschappen willen creëren. Nike doet dit met behulp van de power van sport. We leven in een wereld van oprakende grondstoffen dus het is van belang dat een bedrijf als Nike hier aandacht aan geeft. Nike focust zich vooral op duurzame performance innovatie.
 
Zelf ben ik een echte teamspeler en ben ik veel met sport bezig. Bij mijn sport is het soms vallen en opstaan maar ook altijd weer doorgaan. Deze combinatie van duurzaamheid en sport vind ik mooi en daarom is Nike mijn merk.

'Show them what crazy dreams can do.' – Nike

Sterre
Geerts

Business
Innovator

Innovatief ondernemen daar geniet ik van! Nieuwe concepten bedenken en hier een creatieve draai aan geven. Een nieuw business model uitwerken aan de hand van een innovatie cyclus staat op mijn lijf geschreven.


+31 (0)40 266 15 25
studio@deltazuid.nl
LinkedIn