Als Bouke een
merk was....
Dan was hij
Liberty Craft Beer
MAIL BOUKE_

Als Bouke een merk was...

Als ik een merk was, dan was ik Liberty Craft Beer. Traditional beer made adventurous. Wellicht een beetje flauw om mijn eigen biermerk te kiezen… maar het past wel helemaal bij me.

Liberty Craft Beer gelooft namelijk in vrijheid en kwaliteit. Vanuit de gouden standaard, bier dat door de eeuwen heen geperfectioneerd is, gave dingen doen. Liberty heeft aan de buitenkant een op het eerste oog gereserveerde traditionele uitstraling, maar je ziet toch ook dat er iets spannends onder zit. Er zit namelijk een echte avonturier onder, die graag de randjes opzoekt met de vrijheid om nieuwe dingen te proberen.

Dat geldt ook voor mij. Ik houd van nieuwe dingen, ik houd van veel dingen tegelijk: ondernemen, gewichtheffen, motorrijden, drummen, met het gezin erop uit, bier drinken met vrienden... Er zit te weinig tijd in een dag als je het mij vraagt.

Bouke
Kremers

Managing
Director

Ik word echt blij als ik bedrijven en ondernemers kan helpen met het behalen van hun doelstellingen door kleur te bekennen en authentiek te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat branding en een goede merkgestuurde strategie de sleutel tot succes is. Mocht je benieuwd zijn naar mijn visie: mail, bel of postduif me!
+31 (0)40 266 15 25
bouke@deltazuid.nl
LinkedIn