Het DeltaZuid
kernteam

Aangenaam!

Wij zijn DeltaZuid. Een bureau ontstaan uit de ontwikkeling en branding van eigen producten en concepten. Geen standaard communicatie- of reclamebureau dus. Meer een bureau dat vanuit ondernemerschap richting branding en communicatie is gegroeid. En dat merk je. Want bij DeltaZuid vind je mensen met een ondernemersgeest. Mensen met een tomeloze passie voor branding en het effect hiervan op organisaties en producten.

Beproefde methoden,
onbegrensde creativiteit

Ondernemen is samenwerken

Omdat we werken vanuit een krachtig kernteam kunnen we onszelf focussen op datgeen waarin we gespecialiseerd zijn. Om die focus te kunnen handhaven hebben we een club van ervaren partijen en professionals om ons heen verzameld. Of het nu gaat om onderzoek, film, animatie of web; wat het specialisme ook is. DeltaZuid werkt intensief samen met partners die ons zowel ontzorgen als versterken.

Op het gebied van Merkactivatie werken we daarom o.a. samen met Docufiller | iWriter | Spotler

Stage lopen
bij DeltaZuid?

Wij hebben een voorliefde voor ambitieuze studenten. Young professionals die begrijpen dat innovatie en ondernemerschap hand in hand gaan met merkontwikkeling. Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, bekijk dan hier alvast de mogelijkheden. We horen graag van je!