Als Esmee een
merk was....
Dan was zij
XXL Nutrition
MAIL ESMEE_

Als Esmee een merk was…

Als ik een merk was, dan was ik XXL Nutrition, the bigger the better. XXL Nutrition is de populairste online supplementenwinkel van Europa. Zij staan bekend om het leveren van producten met de hoogste kwaliteit en het verlenen van de beste service. Ik vind het erg belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, op welk gebied dan ook. Het beste uit jezelf halen en ervoor zorgen dat je versteld staat van jezelf is iets waar ik gelukkig van word.

Ik ben iemand die streeft naar het beste en daarbij erg secuur te werk gaat, iets wat ik refereer aan the bigger the better. Hoe meer ik uit mezelf haal, hoe meer ik zal bereiken in de toekomst. Daarbij is XXL Nutrition een zeer innovatief merk, een merk dat almaar blijft vernieuwen en zichzelf daarbij blijft uitdagen. Mijn studie Business Innovation sluit hier dus volledig bij aan. Het constant blijven innoveren in een veranderende markt en het blijven inspelen op trends en ontwikkelingen.

Daarnaast ben ik een enorme sportliefhebber, wat dan ook zeker overeenkomt. Spelen met gewichten is iets wat mij nog altijd dagelijks enorm triggert en gelukkig maakt. Ik vind het heerlijk om in mijn sportkleding te kruipen en de fitness te betreden. Het uiteindelijke resultaat vind ik fantastisch, wat zichtbaar wordt met de juiste doelstelling. The bigger the better: hoe sterker, hoe beter.

Esmee
Mol

Business
Innovator

Aan de hand van opkomende trends en ontwikkelingen werk ik toe naar concepten, die ik op een creatieve manier zal realiseren. Mijn passie voor creativiteit zal een grote rol spelen binnen mijn ontwikkeling. Ik kom het gedurende half jaar meedraaien aan diverse projecten binnen DeltaZuid.

+31 (0)40 266 15 25
studio@deltazuid.nl
LinkedIn