Even voorstellen... 27 Augustus 2019


Wij zijn Charlotte en Sterre en wij gaan komend half jaar stage lopen bij DeltaZuid. Wij zitten in ons derde jaar aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, maar volgen beiden een andere opleiding. Graag stellen wij ons even voor!

Mijn naam is Charlotte Bennink en ik volg de opleiding ‘Communication & Multimedia Design’.

Het leukste aan mijn opleiding vind ik de afwisseling. We leren over o.a. grafisch design, webdesign, coderen, fotografie en animatie. Iedere keer worden we dus weer op een nieuwe manier uitgedaagd.

Mijn passies bestaan onder andere uit grafische vormgeving en muziek. Ik hou ervan om nieuwe dingen te mogen ontwerpen, maar ook om nieuwe dingen te mogen leren. Van mezelf ben ik vrij perfectionistisch, dus ik daag mezelf ook iedere keer uit om het beste uit mezelf te halen!

Mijn stageopdracht bij DeltaZuid is het vernieuwen van de alreeds bestaande ID-scan. De wens vanuit het bedrijf is om deze scan interactiever en aantrekkelijker te maken voor klanten. De CMD-studente die voor mij hier stage gelopen heeft, Hilde van Nes, heeft hier al een begin mee gemaakt. Hier ga ik vervolgens op door werken, maar ook zeker kijken welke draai ik eraan kan geven en hoe ik het tot een eindresultaat kan vormen.

Tijdens mijn stage hier zou ik graag willen leren hoe je projecten aanpakt van begin tot eind. Hoe start je hiermee, wat komt erbij kijken, en welke stappen moeten er genomen worden om het tot een succesvol project te vormen? Daarnaast hoop ik ook vaardigheden zoals concepting en fotografie nog verder te ontwikkelen in het aankomende half jaar. Ik ben in ieder geval enthousiast en ik kijk uit naar mijn stage hier bij DeltaZuid!

Mijn naam is Sterre Geerts en ik volg de opleiding ‘Business Innovation’.

De drie pijlers die de studie ‘Business Innovation’ dragen zijn: creativiteit, ondernemerschap en innovatie. Het is een brede opleiding waar je veel kanten mee op kunt. Mijn interesses binnen de opleiding gaan onder meer uit naar branding, vandaar dat ik stage ga lopen bij DeltaZuid. Het lijkt mij een tof bedrijf waar ik veel kan leren op het gebied van merkontwikkeling.

Mijn passie is hockey en ik ben een echte teamspeler. Niet alleen op het veld, maar met projecten werk ik ook graag in een groep. Ik vind het leuk om van alles te organiseren, zo heb ik in de reiscommissie van school gezeten en in de activiteitencommissie van hockey. Hier neem ik vaak initiatief in verschillende situaties. Daarom past DeltaZuid helemaal bij mij! Bij DeltaZuid zit namelijk een initiatiefrijke groep die resultaatgericht te werk gaat.

Het bedenken van nieuwe concepten en daar een creatieve draai aangeven vind ik leuk! Net dat beetje extra maakt een concept speciaal. Het lijkt mij erg leerzaam om bij DeltaZuid meer te leren over hoe je het beste een sterk merk kan bouwen, en hoe je mensen kan raken door middel van branding. Tijdens mijn stage ga ik mij richten op een innovatieopdracht waarmee de intern ontwikkelde werkwijze van DeltaZuid als nieuw business model aangeboden wordt. Dit gaat over de 360graden scan (ID-scan) van de Brand Identity fase. Met volle enthousiasme en energie ga ik aan deze opdracht beginnen!